Keresőoptimalizálás és SEO

A keresőoptimalizálás/SEO folyamata a weblap-keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti nem fizetett keresési eredményekben (megfelelő kulcsszavak által). Egy weboldal minél előrébb van rangsorolva a találati listában és minél többször jelenik meg, annál több látogatóra tehet szert. A Google találati listán fontos minél előbb szerepelni, mivel az első helyeken lévő weboldalakat látogatják a legtöbben, a lentebb szereplő honlapokig sokszor már el sem jutnak a felhasználók.

Fontos kiemelni, hogy sokszor a keresőrendszerek saját maguk is segítik a SEO folyamatát, ami az oldalak sikeres megtalálását jelenti, azonban sok keresést befolyásoló tényező üzleti titok. Fontos tudatában lenni, hogy a keresőoptimalizálás/SEO folyamatos tevékenységet jelent, hiszen nem elegendő megszerezni, az értékes helyezéseket meg is kell tartani. Továbbá, mint minden, a keresőoptimalizálás is folyamatosan változik, ezért nem biztos, hogy a ma alkalmazott technika hónapok múlva is működni fog. Tehát, a SEO területén folyamatos kutatások és vizsgálatok szükségesek, melyek alapján folyamatosan finomítjuk a SEo beállításokat.

A keresőoptimalizálás/SEO területén teljes körű szolgáltatáskínálattal rendelkezünk. Akár egyszeri keresőoptimalizálás, akár online marketing stratégia tervezés, akár folyamatos keresőoptimalizálás a feladat, számíthat ránk.

Örömmel állunk rendelkezésére kisebb részfeladatok precíz megvalósításában és komplett online marketing birodalom építésben egyaránt. Válasszon kedvező ár/érték arányú csomagajánlataink közül, vagy kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot, munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kulcsszókutatás

20 000 Ft-tól
A keresőoptimalizálás első és elengedhetetlen lépése az aprólékos kulcsszókutatás. Bár a kulcsszókutatás rendkívül fontos, ha nem vaktában célozgatva, a szerencsére hagyatkozva épül a SEO stratégia, mégis leggyakrabban ez a lépés marad ki a céget többségénél. Ez kicsit olyan, mint amikor útvonaltervezés nélkül vágunk neki egy hosszú utazásnak: Talán idővel célba érünk, de rengeteg időt és pénzt pazarolunk el eközben a zsákutcákra és a kerülőutakra.
Bővebben...

A kulcsszókutatás során feltérképezzük weboldalát, szolgáltatásait és termékeit, potenciális ügyfélköre és üzleti stratégiája legfontosabb jellemzőit, majd ezek az adatok alapján összeállítjuk a legoptimálisabb kulcsszólistát. A kulcsszókutatás során a hivatalos Google keresési statisztikák adataira támaszkodva állítjuk össze a legoptimálisabb kulcsszókört, amely stabil alapja a keresőoptimalizálás, a Google Ads hirdetések, vagy akár a Facebook hastag-ek eredményességének javításához.


Úgy hisszük, hogy megalapozott üzleti stratégiai döntések meghozatalához konkrét adatokra és pontos információkra van szüksége. Ezért nem csupán egy kulcsszólistát készítünk Önnek, hanem kulcsszavanként mellékeljük az előző 12 hónap keresési adatait havi bontásban (melyik kulcsszót, melyik hónapban pontosan hányan keresik a Google-ben), az átlagos havi keresések számát, valamint a kulcsszavak esetén tapasztalható versenyerősséget is. Ezekkel az információkkal lézerpontosan célzott, költséghatékony online marketing stratégiát alakíthat ki.Online marketing stratégia tervezés

140 000 Ft-tól
Az Online marketing stratégia tervezés hasznos meglévő weboldal teljesítményének felturbózásához és új weboldal készítés átgondolt megtervezéséhez egyaránt.
Bővebben...
Az Online marketing stratégia tervezés egy komplett megoldáscsomag, melynek segítségével átláthatóvá válnak az online marketing munkafolyamatok, mérhetőek lesznek az eredmények, nyomon követhető a megtérülés, valamint az egyes munkafázisokban dolgozó szakemberek is pontos teendőlistát kapnak a feladataikhoz, ami nagyban megkönnyíti munkájukat és segít minimalizálni a félreértéseket. Az Online marketing stratégia tervezés hasonló a házépítéshez: Egy ház építése esetén a keresőoptimalizáláshoz hasonlóan tervrajz készül, melyen a legapróbb részletekig rajta van minden fontos információ és adat, amelyek alapján a kivitelezők dolgoznak. Hiába van meg a cím és a telek (domain név és tárhely), az első ásócsapás előtt el kell készíteni a tervrajzot, hogy mindenki számára világos és egyértelmű legyen, mit kell csinálnia, milyen sorrendben és pontosan hogyan. Legalábbis ha nem akarjuk, hogy a munkát végző szakemberek egymást gátolva dolgozzanak, vagy a végén a fejünkre dőljön a ház…
A SEO stratégia tervezés tartalmazza:
 • Kulcsszókutatás
 • Optimális honlap struktúra tervezés
 • SEO dokumentáció készítés
 • Konkurenciaelemzés
 • Potenciális ügyfélkör elemzés
 • Versenyerősség felmérése
 • Tartalomstratégia tervezés
 • Aktuális SEO irányelvek (összefoglaló)
 • Konkrét példák a sikeres keresőoptimalizálás megvalósításához
 • Javasolt SEO eszköztár összeállítása
 • Weboldal funkciók összeállítása
 • Tartalomstratégia tervezés

SEO stratégia tervezés

85 000 Ft-tól
SEO stratégia tervezés során az Ön üzleti céljainak legmegfelelőbb teendőlistát készítjük el, amely alapján magabiztosan hozhatja meg döntéseit. Nem csupán azt írjuk le, hogy mely kulcsszavakra célszerű fókuszálnia az online marketing büdzsét, hanem azt is, hogy pontosan milyen lépéseket kell megtennie a célok elérése érdekében.
Bővebben…
A SEO stratégia tervezés nem csak azért hasznos, mert birtokában 100%-ban átláthatóak lesznek az online marketing folyamatok, hanem azért is, mert ennek birtokában munkatársai, SEO szakértői pontosan tudni fogják, mit vár el tőlük, emellett pedig könnyen követhetőek lesznek a kiosztott feladatok is. A SEO stratégia tervezés nem azt jelenti, hogy összegyűjtjük a tevékenységére jellemző legkeresettebb szavakat, szolgáltatásunk ennél sokkal többet kínál az Ön számára. Ha például kisebb költségvetésből gazdálkodik, vagy gyors eredményeket akar, akkor olyan kulcsszavakra építjük fel a stratégiát, amelyekkel elérheti üzleti céljait. Ha viszont az Ön célja az, hogy weboldala monopol helyzetbe kerüljön a legkeresettebb kulcsszavakra a Google-ben, akkor a nagyon népszerű kulcsszavakra és a kevésbé keresett kulcsszókörre készítünk összehangolt stratégiát.
A SEO stratégia tervezés tartalmazza:
 • Kulcsszókutatás
 • Optimális honlap struktúra tervezés
 • SEO dokumentáció készítés
 • Konkurenciaelemzés
 • Potenciális ügyfélkör elemzés
 • Versenyerősség felmérése
 • Tartalomstratégia tervezés
 • Aktuális SEO irányelvek (összefoglaló)
 • Konkrét példák a sikeres keresőoptimalizálás megvalósításához
 • Javasolt SEO eszköztár összeállítása

Meta tartalom optimalizálás

3000 Ft / oldal-tól
A Meta tartalmak a sikeres keresőoptimalizálás alappillérei, mégis a legtöbb weboldal tulajdonos minimális figyelmet fordít ezen adatok szakszerű kitöltésére, de az sem ritka, hogy nem tudja, mi is a Meta tartalom és mire való. Mi is tehát a Meta tartalom és miért annyira fontos? A meta adatok a weboldal rejtett zugában találhatóak, vagyis nem jelennek meg közvetlenül a honlap tartalmaiban. Viszont ezek azok a leírások, amelyeket a Google legelsőként megvizsgál akkor, amikor arról dönt, hogy melyik weboldal hányadik helyen jelenjen meg a találati listákban egy-egy kulcsszóra. De nem csak ezért mérhetetlenül fontos a meta tartalmak szakszerű kitöltése! A másik hasonlóan fontos ok az, hogy ezek az adatok jelennek meg a Google és más keresőrendszerek találati listáiban, vagyis ezek alapján fogják eldönteni potenciális ügyfelei, hogy az Ön weboldalára, vagy egy konkurens honlapra kattintanak akkor, amikor a Google-ben keresnek termékei vagy szolgáltatásai után.
Bővebben...

Ezért nem csak az a fontos, hogy a Google pozitívnak, relevánsnak ítélje ezeket a tartalmakat, hanem az is, hogy ezek a szövegek informatívak és érdekesek legyenek a célközönségünk számára is.

Minden aloldal esetén lehetőségünk van egyedi meta adatok megadására, rendszerint erre is biztatjuk ügyfeleinket, mivel ez a legeredményesebb megoldás a SEO céljaink eléréséhez. A meta adatok kitöltése vagy optimalizálása előtt részletes dokumentációt készítünk aloldalakra bontva.

Ezen a ponton még akkor módosíthatunk a szövegeken, mielőtt azok élesben felkerülnének a honlapra. A tervek jóváhagyása után már gyorsan pörök a munka, hiszen már csak a helyére kell tenni a kész szövegeket.

Szeretné, hogy a meta tartalmak a legfrissebb SEO szabályoknak megfelelően legyenek elkészítve? Kérjen árajánlatot, vagy vegye fel a kapcsolatot SEO specialistánkkal!Honlapszöveg írás tartalomoptimalizálás

6000 Ft / oldal-tól
A hatékony keresőoptimalizálás lelke a jó minőségű és megfelelő mennyiségű tartalom. Gyakori eset, hogy egy erősen keresőoptimalizált weboldal tartalma minimális, SEO szempontból pedig hibás stratégiára épül (már ha van egyáltalán stratégiája). Akik nem pörögnek napi szinten a SEO /keresőoptimalizálás világában, azoknak kész tortúra a SEO szövegek megírása, ráadásul a szabályok folyamatosan változnak. Sokan azt hiszik, hogy a szöveg keresőoptimalizálása azt jelenti, hogy néhány kulcsszó valahányszor valahol szerepeljen az oldal szövegében. A valóságban azonban ez nem így van.
Bővebben...

A jó SEO szöveg titka az egészséges egyensúly, olyan ez, mint a főzés. Egyáltalán nem mindegy, milyen fűszerből mennyit használunk, ahogyan az sem, hogy mikor és hogyan adjuk hozzá az ételhez. SEO specialistáink folyamatosan naprakészek az újdonságokkal, változásokkal kapcsolatban, így Ön nyugodt lehet, weboldala mindig betartja majd a játékszabályokat. Komplett megoldáscsomagunk nem csak a konkrét tartalomra szorítkozik, minden aloldal teljes körű keresőoptimalizálását elvégezzük, maximalizálva a hatékonyságot.

Olyan minőségi, keresőoptimalizált tartalmakkal akarja megtölteni weboldalát, amelyeket imád a Google? Kérjen árajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresőoptimalizálásakor a következőket ellenőrizzük:
 • Szöveg terjedelem
 • Helyesírás
 • Stilisztika
 • Tartalmi stratégia
 • Szöveg formázás (H1, H2, H3 kiemelések használata, szövegkiemelések, stb.)
 • Kulcsszósűrűség
 • URL cím
 • Meta Adatok
 • Belső linkek
 • Külső linkek
 • Kép adatok
Kedves látogatónk, az oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson. Értettem.