Miért bízhat bennünk?

Szerezze meg a valaha volt
legjobb jogi szolgáltatást

A Lázár Zsigmond Ügyvédi Iroda 2007. évben kezdte meg működését, és elsősorban polgári jogi, családjogi és társasági jogi ügyletek lebonyolítására szakosodott. Ezen kívül széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanjog területén, szaktudásunk a gazdasági jog és munkajog valamennyi területére is kiterjed.
Irodánkban komplex és egyéni igényeket kiszolgáló jogi szolgáltatást nyújtunk belföldi és külföldi ügyfeleknek egyaránt. Munkatársaink megbízható szaktudással, valamint magas szintű angol és német nyelvtudással rendelkeznek.
Az Ügyvédi Iroda állandó és eseti megbízás keretében nyújt segítséget és jogi tanácsadást Ügyfelei részére. Eredményesen segítjük Ügyfeleinket nemcsak a mindennapos ügyvédi feladatok ellátásában, hanem az összetett jogi problémák megoldásában is.

Kivel dolgozunk?

A Lázár Zsigmond Ügyvédi Iroda széleskörű hazai és külföldi ügyfélbázissal rendelkezik. Ügyfeleink közé tartoznak ismert nemzetközi vállalatok, helyi gazdasági társaságok, továbbá természetes személyek. Ügyfeleinkkel a hosszútávú kapcsolatok kiépítésére és fenntartására törekszünk.

Kik vagyunk?

Az Iroda munkáját ügyvédek, ügyvédjelöltek, adminisztratív munkatársak segítik. A csapatunk magasan képzett és külföldön tanult, több nyelven beszélő kollégákból áll, így  a külföldi ügyfélkör számára is magas színvonalon biztosítunk szakmai segítséget.