Kapcsolat

Kérdése van?

Írjon nekünk. 24 órán belül válaszolunk


Közvetlen elérhetőség

Hívjon minket bizalommal, ha nem tudjuk éppen felvenni, ne aggódjon, rövidesen visszahívjuk:

Miért is válasszon minket? Egy kedves ügyfelünk leveléből idézünk

"Egy vállalkozás rövid története

Szeretném mindazokat bátorítani, akik félnek saját vállalkozásba kezdeni. A felmérések azt mutatják, hogy az induló cégek kb. negyede nem éli meg az 1 éves kort, az 5. születésnapját pedig csak a vállalkozások kb. fele ünnepelheti meg. Most, hogy mi már megértük az ötödiket is, azt hiszem az első számú fő tanulságom, hogy marketing költés és értékesítési ismeretek nélkül semmilyen üzlet nem megy.

Egész életemben alkalmazottként dolgoztam egy zárszaküzletben, mint eladó és kérés esetén, mint szerelő is. A sok-sok év alatt megelégeltem a beosztott szerepet és elhatároztam, hogy magánvállalkozásba kezdek. Persze az elején nagy kétségek közepette vágtam bele, de a családom is támogatott és bátorított a döntésemben. Attól tartottam, hogy nem lesz elég munkám. Aztán rátaláltam a www.optimalizalt.hu csapatára. Teljes mértékben rájuk bíztam magam. Ők biztosítottak róla, hogy olyan weboldalt és reklámot csinálnak nekem, hogy nem győzöm majd a munkákat.

Ez így is lett. Van egy szuper oldalam és a reklámok terén sem lehet okom panaszra, első helyen szerepelek és számos felületen megtalálnak az ügyfeleim. Napi szinten annyi munkám van, hogy alig győzöm még a telefonokat is.

Egy szó, mint száz, egy pillanatig sem bántam meg, hogy belevágtam. Köszönöm optimalizalt.hu! Csak ajánlani tudom az optimalizalt csapatát!"

Mészáros Zoltán, Zárszerelő mester Kecskeméten

Kedves látogatónk, az oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson. Értettem.