Bemutatkozás

Ernő

Projekt Manager, Google Ads (Adwords) és SEO specialista

Ernő, 14 éves tapasztalattal rendelkezik az online értékesítés területén. Webes látogatásnöveléssel 8 éve foglalkozik. Fő területei a Google Ads (AdWords), Instagram hirdetések kezelése, valamint linkmarketing kampányok menedzselése. Eddig 117 projektet vezényelt le nagy elégedettséggel. Imádja a legújabb trendeket és mindig a leginnovatívabb megoldást javasolja.

Ernő arcképe

Barbara

Közösségi Média, Marketing

Barbara a Közösségi Média királynője. Kreatív író, képek és szövegek mestere, legyen szó akár a Facebook vagy Instagram hirdetésekről. Imádja munkáját, mert itt kiélheti kreativitását és hasznosítani tudja trend "mániáját". A levegő megfagy körülötte és mindenki szeretne egy kicsit beszélni vele. Ha fiatalos, trendi és modern munkastílust szeretnél, jó kezekben lesz a projekted nála.

Barbara arcképe

Réka

Kreatív szövegírás, Projekt Manager

Réka kedves és türelmes és imád új embereket megismerni. Kreatív szövegírás a fő erőssége, egy igazi Shakespeare. Széles látókörű, napra kész a médiában és a legújabb trendekben, írásait olvassa kicsi és nagy, öreg és fiatal. Maximalista addig nem áll le, ameddig minden pici apró dolog a helyére nem kerül. Biztos nem fogsz csalódni benne!

Réka arcképe

Dóri

Grafikus

Dóri egy pörgős, életvidám online guru. Multifunkcionális grafikus, szinte akármilyen feladattal megbirkózik, legyen szó print munkáról, Photoshop art-ról, de a reszponzív oldalaktól sem riad vissza! Munkájában kedveli a letisztult vonalakat és a kreativitást, minimális "giccs" és maximális elégedettség. Ha pont ilyenre vágysz, akkor szólj és Dóri már neki is kezd.

Dóri arcképe

Zsolt

Google Ads (Adwords) specialista

Zsolt a legfiatalabb Ads (Adwords) specialista a csapatunkban. Aminek nagy előnye a legfrissebb tudás és kisujjból dobálja az aktuális trendeket, ötleteket. Sokoldalú és türelmes, szinte bármilyen feladattal fordulhatsz hozzá! Igyekszik tudását a lehető legszélesebb körbe kitolni, folyamatosan képzi magát. Biztos lehetsz benne, hogy a rá bízott projektet a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással fogja elvégezni.

Zsolt arcképe

Irén

Google Ads (Adwords), Projekt Manager

Irén a csapatban a Silver korosztályt képviseli. Munkáját a fiatalos lendület, a profi, naprakész tudás és a megfontoltság jellemzi. 2006 óta foglalkozik online marketinggel, ezen belül Google Ads (Adwords) kampányok felépítésével, menedzselésével. Igény szerint segít ügyfeleink online marketing stratégiájuk kialakításában vagy továbbfejlesztésében is. Ennek fontos eleme egy modern, jól működő honlap, melynek megtervezése, kivitelezése, keresőoptimalizálása, gondozása szintén része a munkájának. Közvetlen, nyitott személyiség, könnyen megtalálja a hangot bárkivel.

Irén arcképe

Norbert

Full stack webes alkalmazás fejlesztő, UI/UX designer.

Norbert IT háttérrel indult. Majd egy pár évig a design képességeit igyekezett szintbe hozni, mielőtt visszatért volna a webszerverekhez és böngészőkhöz. 2006 óta dolgozik Webes projekteken. A weblapok teljes fejlesztési ciklusában részt vesz, emellett segít az ambíciókat szinkronba állítani a technikai lehetőségekkel és persze fordítva is. Egy töltéssel akár napi 32 órát is megy.

Norbert arcképe
Kedves látogatónk, az oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson. Értettem.